F√łlg os p√• Facebook

Registrering og brug af personoplysninger

 

APROPOS kommunikation ApS indsamler alene dine personlige oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, email-adresse, fødselsdato og lignende oplysninger, når du frivilligt opgiver disse oplysninger til APROPOS kommunikation ApS. Vi indsamler kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for sikre at du modtager en professionel og korrekt behandling.

 

For at hente en webside på Internettet skal din browser sende information om din internetforbindelses IP-adresse til den server, hvorfra websiden hentes. Således vil APROPOS kommunikation ApS  i  forbindelse med din brug af en af vores websider modtage informationer om din IP-adresse.
 

APROPOS kommunikations indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven og dansk ret i øvrigt. Vi er den primære dataansvarlige efter Persondataloven og kan kontaktes i henhold til kontaktinformationerne angivet nedenfor. Vores behandling af dine personoplysninger sker udelukkende med henblik på varetagelse af vores relationer med dig.

 

APROPOS kommunikation ApS videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand.

Du er berettiget til at få indsigt i og berigtige registrerede personoplysninger i henhold til Persondataloven
 
Læs mere om vores Persondatapolitk her