Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Temadag med Anette Prehn i juni 2020 i København og Aarhus


Supplerende arbejdsmiljøuddannelse 2020
Vores temadage handler om: ”historiefortælling” som kun de allerbedste foredragsholdere og undervisere kan mestre det. Og historiefortællingen handler om dig – dit arbejdsmiljø, din velfærd og sundhed.
 

Vil du inspireres...sammen med os

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen, hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så kom lige og bliv inspireret først.
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 

Aarhus den 4. juni 2020:           
Anette Prehn, Christian Ørsted & Chris MacDonald

København den 18. juni 2020:    
Morten Münster, Tommy Krabbe & Vibeke Lunding-Gregersen & Henrik Tingleff

København den 19. juni 2020:     
Bente Klarlund, Christian Ørsted & Chris MacDonald

Mere om Anette Prehn

Anette Prehn er sociolog, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler. Hun står bl.a. bag bestseller-bogserien HJERNESMART og er flittigt brugt i medierne. For ca. 10 år siden opdagede Annette Prehn, at hjernen følger bestemte spilleregler, men at stort set ingen kender dem. Anette kaldes ”en klog kone med barneøjne”, der formidler forskning om hjernen og socialt samspil, så det let kan huskes og bruges til noget

Det har hun sat sig for at gøre noget ved! Anette Prehn evner at forklare svære ting på måder, der let kan forstås, huskes og gøre gavn i forhold til ledelse, læring og socialt samspil. Tilmed er hun excellent til at få deltagerne til at bygge bro til deres virkelighed og hverdag, hvilket giver hendes foredrag en stor praktisk værdi. I 2009 blev hun hædret som “Årets underviser inden for ledelse og coaching” hos den store norskejede konferenceudbyder, Confex.
 

Anette Prehn er umulig at “putte i kasse”. Hun trives lige godt på de bonede gulve med topchefer, i produktionshallen eller siddende på knæ over for en 5-årig. Hun er hverken “for teoretisk” eller “for lavpraktisk” men skaber sin unikke kombination af ny viden, rige eksempler, brugbare værktøjer og stimulation af deltagernes brobygning til egen virkelighed.