F√łlg os p√• Facebook

Temadag med Christian Ørsted, juni 2021, i København og Aarhus

 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først.
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab med: 

Aarhus den 04. juni 2021:   
Ledelse, Forandringer & Motivation i det 21. århundrede 

Anette Prehn, Chris MacDonald & Christian Ørsted
 

København den 17. juni 2021:
Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden‚Äč  
        

Vibeke Lunding-Gregersen, Tommy Krabbe & Morten Münster

 

København den 18. juni 2021:   
Fysisk og mental sundhed

Henrik Krogh, Chris MacDonald & Christian Ørsted


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Christian Ørsted:

Christians foredrag "Fatale Forandringer", giver dig et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse og viser konsekvenserne for vores psykiske helbred og faglige resultater.

Mange ledere påstår, at der er modstand mod forandring. Når de gør det, overser de det virkelige problem. Modstand mod forandring er et symptom på, at ledelsen har gjort noget forkert. Fejlslagne forandringer har en pris, som betales af de mange tusinde danskere, der hvert år går ned med stress, udbrændthed og depression, mens resultaterne udebliver.

 

Christian Ørsted tager afsæt i forskningen der ligger bag og dykker ned i den menneskelige psykologi. I dette foredrag får I redskaber til at forstå presset fra de konstante forandringer der sker omkring os.  

 
Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse i Aarhus og København

APROPOS kommunikation tilbyder supplerende arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og for MED-organisationer. Kurserne/teadagene er kompetencegivende.

Kurserne er for alle som arbejder med arbejdsmiljø - samt for alle, som har interesse i ledelse, energi og arbejdsglæde.