F√łlg os p√• Facebook

Temadag med Henrik Krogh i København

Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse i juni  2021
 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først.
 

Aarhus den 04. juni 2021:   
Ledelse, Forandringer & Motivation i det 21. århundrede 

Anette Prehn, Chris MacDonald & Christian Ørsted
 

København den 17. juni 2021:
Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden‚Äč  
        

Vibeke Lunding-Gregersen, Tommy Krabbe & Morten Münster

 

København den 18. juni 2021:   
Mental sundhed, forandringer og arbejdsglæde

Henrik Krogh, Christian Ørsted & Chris MacDonald


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Et forrygende og underholdende foredrag om arbejdsglæde og vejen til at blive langtidsfrisk, så du kan brænde hele livet - uden at brænde ud.


Henrik Kroghs foredrag er uhyre underholdende, og han er kendt for, selv at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist.


Henrik Krogh er en af Skandinaviens førende eksperter indenfor emnerne stress, trivsel og sygefravær med 24 års professionel erfaring. Er bl.a. kendt fra DR magasinerne ”Penge” og ”Ha’ det Godt
Henrik Krogh arbejder med at skabe flere langtidsfriske medarbejdere på arbejdspladserne og sikre, at de langtidsfriske medarbejdere også er langtidsholdbare. Et forrygende og underholdende foredrag om arbejdsglæde og vejen til at blive langtidsfrisk, så du kan brænde hele livet - uden at brænde ud.


Henrik's foredrag er uhyre underholdende, og han er kendt for, selv at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist


 

Henrik Krogh er hovedkilde på de 3 første bøger i Skandinavien omkring sammenhængen mellem ledelse og stress. Han har rådgivet topledere, og lavet ledertræningsforløb bl.a. i SAS, Novo Nordisk, Topdanmark, Multidata, Middelfart Sparekasse og Coca-Cola.
 

Henrik Krogh benyttes ofte som stress- og trivselsekspert af medierne bl.a. i DR’s serie “Stress – den moderne syge”, “Besat af arbejde” og “Det gode liv”, samt Børsen Executives serie om nye ledelsesredskaber til forebyggelse af stress.


Henrik har skrevet bogen “Fra overlevelse til overskud”, om at lære at stortrives og blive langtidsfrisk, som udkom 30. oktober 2009 på forlaget Lindhart & Ringhof.  

 

Vi tilbyder arbejdsmiljøkurser af 1 - 2 dags varighed.Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og for MED-organisationer og alle som arbejder med arbejdsmiljø - samt alle som har interesse i motivation, energi og arbejdsglæde.