F√łlg os p√• Facebook

Temadag med Henrik Krogh i København

Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse i juni  2015

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab med:

Chris MacDonald, Henrik Krogh samt Christine Feldthaus & Niels Krøjgaard i København

 

Et forrygende og underholdende foredrag om arbejdsglæde og vejen til at blive langtidsfrisk, så du kan brænde hele livet - uden at brænde ud.


Henrik Kroghs foredrag er uhyre underholdende, og han er kendt for, selv at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist.


Henrik Krogh er en af Skandinaviens førende eksperter indenfor emnerne stress, trivsel og sygefravær med 24 års professionel erfaring. Er bl.a. kendt fra DR magasinerne ”Penge” og ”Ha’ det Godt
Henrik Krogh arbejder med at skabe flere langtidsfriske medarbejdere på arbejdspladserne og sikre, at de langtidsfriske medarbejdere også er langtidsholdbare. Et forrygende og underholdende foredrag om arbejdsglæde og vejen til at blive langtidsfrisk, så du kan brænde hele livet - uden at brænde ud.


Henrik's foredrag er uhyre underholdende, og han er kendt for, selv at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist


 

Henrik Krogh er hovedkilde på de 3 første bøger i Skandinavien omkring sammenhængen mellem ledelse og stress. Han har rådgivet topledere, og lavet ledertræningsforløb bl.a. i SAS, Novo Nordisk, Topdanmark, Multidata, Middelfart Sparekasse og Coca-Cola.
 

Henrik Krogh benyttes ofte som stress- og trivselsekspert af medierne bl.a. i DR’s serie “Stress – den moderne syge”, “Besat af arbejde” og “Det gode liv”, samt Børsen Executives serie om nye ledelsesredskaber til forebyggelse af stress.


Henrik har skrevet bogen “Fra overlevelse til overskud”, om at lære at stortrives og blive langtidsfrisk, som udkom 30. oktober 2009 på forlaget Lindhart & Ringhof.  

 

Vi tilbyder arbejdsmiljøkurser af 1 - 2 dags varighed.Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og for MED-organisationer og alle som arbejder med arbejdsmiljø - samt alle som har interesse i motivation, energi og arbejdsglæde.