F√łlg os p√• Facebook

Temadag med Morten Münster, juni 2021, i København  

 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først.
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab med: 

Aarhus den 04. juni 2021:   
Ledelse, Forandringer & Motivation i det 21. århundrede 

Anette Prehn, Chris MacDonald & Christian Ørsted

 

København den 17. juni 2021:
Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden‚Äč  
        

Vibeke Lunding-Gregersen, Tommy Krabbe & Morten Münster
 

København den 18. juni 2021:   
Fysisk og mental sundhed

Henrik Krogh, Christian Ørsted & Chris MacDonald


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Morten Münster

Morten Münster er Skandinaviens førende autoritet inden for adfærdsdesign.

Han er forfatter til to bestsellere om adfærd: ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’.
 

Han har arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Leo Pharma, NATO, Siemens og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.


Derudover er Morten Münster fast skribent for Børsen, hvor hans populære blog om adfærd er blevet læst af over 100.000 mennesker det seneste år.

 

Morten Münster tager udgangspunkt i foredraget "Jytte fra Marketing er desværre gået for idag" som omhandler forandringer på arbejdspladsen. Adfærdsdesign er en evidensbaseret tilgang til at ændre adfærd, og den er en kærkommen og konkret håndsrækning til de mange ledere og medarbejdere, som hver dag sulter efter alternativer til de gængse virkemidler. Fordi de ikke er tilfredse med deres resultater, eller fordi de er presset til at gøre mere med det halve.

 

Kort fortalt får du med dette foredrag værktøjer med hjem og vil blive inspireret til det yderste. 

 

Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse i Aarhus og København i juni 2021

APROPOS kommunikation tilbyder supplerende arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.
 

Kurserne/temadagene er kompetencegivende

Kurserne er for alle som arbejder med arbejdsmiljø, direktionen, HR, samarbejdsudvalg - samt for andre, som har interesse i ledelse, sundhed, motivation, energi og arbejdsglæde.