F√łlg os p√• Facebook

Temadag med Tommy Krabbe, juni 2021, i København  

 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først.
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab med: 

Aarhus den 04. juni 2021:   
Ledelse, Forandringer & Motivation i det 21. århundrede 

Anette Prehn, Chris MacDonald & Christian Ørsted


København den 17. juni 2021:
Hjernen på overarbejde i en omskiftelig verden‚Äč  
        

Vibeke Lunding-Gregersen, Tommy Krabbe & Morten Münster
 

København den 18. juni 2021:   
Fysisk og mental sundhed

Henrik Krogh, Christian Ørsted & Chris MacDonald

 
Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratis. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Mere om Tommy Krabbe

Siden 2010 har Tommy holdt foredrag, workshops og kurser, hvilket han er begyndt at gøre på fuld tid i foråret 2014. Undervejs har han også skrevet bøgerne “Ildsjælenes bog” og “Få succes som voksen”.

 

Tommy taler til folk, hvor de er. Det kan godt være kompliceret stof, men han prioriterer altid at gøre det så enkelt, at det kan bruges i hverdagen efterfølgende, men ønskes mere teoretisk tunge og ligefrem nørdede foredrag, er han også leveringsdygtig. Og så taler Tommy med passion og humor. Det skal være sjovt og medrivende, ellers ville han ikke selv gide at blive i lokalet.

 

Tommys foredrag tager udgangspunkt i emnet "Kulturbærerer i en forandringstid". Foredraget omhandler tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter samt andre kulturbærere, risikerer ofte at føle sig som en lus mellem to negle, når forandringerne trykker. Det er svært at være både loyal over for ledelsen og medarbejderne på samme tid. Og det er netop på et tidspunkt, hvor der er ekstra meget brug for dem.

Det kan være en både frustrerende og stressende situation for de ildsjæle, der påtager sig den vigtige opgave.

Tommy Krabbe sætter blandt andet fokus på, hvad der sker, hvis vi bare lader forandringerne gå deres gang. Helt naturlige aspekter af mennesket gør nemlig, at det kan gå ud over både sammenholdet og løsningen af kerneopgaven – hvilket igen skaber et dårligere arbejdsmiljø og mindre tillid.

 

Kort fortalt får du med dette foredrag værktøjer med hjem og vil blive inspireret til det yderste. 

 
Velkommen på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse i Aarhus og København i juni 2021

APROPOS kommunikation tilbyder supplerende arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed. Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.
 

Kurserne/temadagene er kompetencegivende

Kurserne er for alle som arbejder med arbejdsmiljø, direktionen, HR, samarbejdsudvalg - samt for andre, som har interesse i ledelse, sundhed, motivation, energi og arbejdsglæde.