F√łlg os p√• Facebook

Arbejdsmiljøuddannelse i Odense

 

APROPOS kommunikation tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse i Odense på Scandic Odense

Hotel Scandic Odense har en god placering ved motorvejen, hvilket gør det nemt at komme til kursusstedet fra hele fyen.


Tæt på lokale seværdigheder i Odense og med bekvem afstand til motorvejen ligger hotel Scandic Odense. Fra hotellet er der ca. 5 km til centrum, hvor der er mulighed for at besøge H. C. Andersens Hus,
 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder mere end 193, i mere end 34 danske byer, over hele Danmark. Så det altid er muligt at tilmelde medarbejderne til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.  

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.
 

Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel. Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt!

Hvad siger deltagerne efter endt kursus, sammen med APROPOS kommunikation
Læs her flere end 2.000 deltagerudsagn - og her et par hundrede flere deltagerudsagn.  

 

Vi ved, at maden og undervisningslokalerne spiller en meget vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud.  Oftest har de en fremragende beliggenhed eller en høj standard. Nogen vil sige, at vores valg til konferencested er udvalgt blandt de bedste kursussteder i Danmark.
 

APROPOS kommunikation er godkendt af arbejdstilsynet og Danmarks Evalueringsinstitut som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.
vi stor erfaring med at uddanne medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen. Det har vi gjort i mere end 15 år.
 
APROPOS kommunikation er godkendt af arbejdstilsynet og Danmarks Evalueringsinstitut som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

 

Underviserne er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen, underviserne har et bredt branchekendskab, og kurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.

 

Deltagerne siger

 • Det var rart med en anderledes undervisning.

 • God underviser, godt tempo og sjov og lærerig undervisning.

 • Fed undervisningsform, formår at gøre det spændende at høre på lovstof.

 • Om underviseren vil jeg sige, at det var meget overbevisende og han var fagligt meget dygtigt -

  stort engagement der smitter. 

 • Tørt stof ind på en inspirerende måde. Det var et rigtigt godt kursus

 • Sjov, informativ og indlevende. Jeg troede, at kurset ville være kedeligt og langtrukket. Men nej, det var heldigvis spændende, humoristisk og relevant.

 • En flot underviserpræstation - underviseren havde en fantastisk interessant måde at undervise på. (Bedst i byen)

 • Har hørt om andre kollegaer, som har deltaget på tilsvarende undervisning, hos andre udbyder af denne uddannelse,  - Kollegaerne sagde at det skulle være kedelig og intetsigende - alle mine negative forventninger blev gjort til skamme! DET VAR HELT I TOP !! Årsagen til dette udbyttet var grundet undervisernes store erfaring og den underholdende undervisninsgform.

Læs mere her, hvad deltagerne siger, efter kursusafslutning på arbejdsmiljøuddannelsen.

Kurset er lovpligtigt

 • Lovkravet gælder for alle virksomheder, hvor der er beskæftiget 10 ansatte eller derover.
 • Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse skal sikre, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO får grundlæggende viden om arbejdsmiljø. Uddannelsen skal desuden medvirke til, at samarbejdet om arbejdsmiljø sker systematisk og inddrager både ledelse og ansatte
 • Arbejdsgiveren skal sørge for, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO gennemfører arbejdsmiljøuddannelsen. 
 • Arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO har ret og pligt til at deltage i den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse. 

 APROPOS kommunikation tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse i Odense på Scandic Odense
Hvis du bor i nærheden af Odense, Bogense, Svendborg, Kerteminde, Munkebo, Rynkeby, Kværndrup, Rudkøbing, Vissenbjerg, Hesselager, Gudme, Middelfart, Ringe, Thurø, Troense, Fredericia, Langeskov, Kolding, Søndersø, Nyborg,  Svendborg, Faaborg, Gislev, Otterup, Haarby,  Korinth, Stenstrup, Lohals, Bagenkop, Brobyværk, Ørbæk, Rudkøbing, Marstal, Søby, Tommerup, Assens og  Ærøskøbing så er det et oplagt valg, at vælge vores kursus på Scandic Odense.


Arbejdsmiljøuddannelsen 22 timer.
Arbejdsmiljøkurset er godkendt af arbejdstilstilsynet og Danmarks Evalueringsinstitut.

Kurset i arbejdsmiljø varer 22 timer og forløber i to moduler af henholdsvis 2 dage og 1 dage. Erfaringerne fra arbejdet med den praktiske opgave vil indgå som et vigtigt element på uddannelsens andet modul. Uddannelsen baserer sig på gruppearbejde, drøftelser og en høj grad af deltageraktivitet.

Arbejdsmiljøuddannelsen varer 22 timer og forløber i to moduler af henholdsvis 2 dage og 1 dage. Efter de første 2 dage vender deltagerne tilbage til deres arbejdsplads, hvor de løser en konkret opgave i samarbejde med den anden part i arbejdsmiljøgruppen.

 

Virksomhedsrekvireret kurser (Firmakurser) i Jeres egen virksomhed

Hvis I er flere end 6 personer fra samme virksomhed, laver vi et godt tilbud til dig og din virksomhed. Vi tilbyde også at lave firmakurser, hvor arbejdsmiljøuddannelsen er målrettet til jeres virksomhed. Kurset kan afvikles hos Jer eller ude i byen. 

 • Vi målretter arbejdsmiljøkurset til jeres konkrete ønsker og behov 
 • I får skabt en fælles baggrund for det videre arbejde i Jeres arbejdsmiljøorganisation
 • Undervisningen vil tage udgangspunkt i Jeres arbejdsmiljø, og de holdninger og værdier I har eller ønsker at opnå
 • Her er der også mulighed for at Jeres egne ansatte kan deltage og fortælle om jeres egne indsatsområder (f.eks. APV)
 • I vil arbejde med opgaverne som i kender fra jeres egen hverdag
 • Vores underviser kontakter jer før kursusafvikling og aftaler, hvordan kurset bedst kan planlægges så det giver bedst mening
 • Datoerne kan planlægges efter jeres ønsker
 • I kan vælge at afvikle kurset som dagskursus eller internat med overnatning.

I stiller selv egnede undervisningslokaler og forplejning til rådighed. Har I ikke egnede kursusfaciliteter, hjælper vi gerne med at finde et kursussted. Læs vores information om kursusfaciliteter

 

Firmakurser skal gennemføres holdvis. Det vil sige, at deltagerne følges ad under hele forløbet og skal være til stede på hele kurset for at få et kursusbevis.

 

Hvis en deltager bliver nødt til at afbryde sit kursusforløb, skal I kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan deltageren kan fortsætte sit forløb på et åbent kursushold. 

 

Sidder du allerede nu med et behov eller et ønske, er det slet ikke usandsynligt, at vi kan skrue et kursus sammen, der matcher til Jeres behov og ønsker.
Deltagerantal minimum 6 personer og max. 20 personer. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon.

Kontakt os for et specialtilbud på telefon 70 22 45 30.