F√łlg os p√• Facebook

Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse
 

APROPOS kommunikation afholder kurser i den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse og vi er naturligvis certificeret af Arbejdstilsynet til at udføre arbejdsmiljøuddannelsen.

 

Formålet med den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse er, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere skal erhverve sig en bred viden om arbejdsmiljø og få indsigt i metoder der gør dem i stand til at varetage daglige sikkerheds - og sundhedsmæssige opgaver.

 

Hvem skal tage den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse?

Alle som er medlem af arbejdsmiljøorganisationen skal påbegynde den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse senest 3 måneder efter vedkommende er valgt eller udpeget af ledelsen.

 

Det er her vigtigt at bemærke, at 3 månedersreglen gælder fra den dato man er valgt/udpeget og ikke fra den dato hvor man indtræder i funktionen.

 

Hvis man har deltaget i og gennemført en obligatorisk uddannelse i perioden 1991 til 2010, skal man ikke gennemføre den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, men for alle andre medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen er uddannelsen lovpligtig.
 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 88 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud. 
Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.
 

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse
Den netbaserede arbejdsmiljøuddannelse indledes med 4 timers tilstedeværelsesundervisning for det samlede hold. Resten af uddannelsen gennemfører deltageren via den netbaserede læringsportal, hvor der skal løses et antal opgaver indenfor 7 uger.

E-learning kan være et godt alternativ til din travle kalender.

Det kan være, at du kender til problematikken  at finde plads i kalender til at være væk et par dage på kursus. 
Det kan være, at du finder den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse som et godt alternativ til din travle kalender.
Klik her for at finde vores netbaseret uddannelse

 


Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.

 

Alle vore kursussteder er naturligvis af høj standard, både hvad angår lokaler og forplejning.

 

Vi tilbyder naturligvis også den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse som virksomhedstilpasset kursus hvor kususforløbet afvikles i jeres virksomhed.

 

Vi har også fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen

På APROPOS kommunikations arbejdsmiljøuddannelse fokusere vi en halv dag -  af uddannelsens tre dages undervisning på det psykiske arbejdsmiljø. Her vil der være fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores undervisere har mere end 20 års erfaring i det psykiske arbejdsmiljø, dette sikrer et højt fagligt niveau i uddannelsens med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

 

Kontakt os og hør nærmere om denne form for kursus.