F√łlg os p√• Facebook

Ledelse med god energi

Internationale undersøgelser viser meget tydeligt, at lederens adfærd er ekstrem afgørende for arbejdsglæden på arbejdspladsen. Gode ledere motiverer deres medarbejdere, giver dem energi og skaber en arbejdsglæde, der får medarbejderne til at gå den ekstra km for kunden og for arbejdspladsen. Dårligere ledere derimod skaber frustration og stress.

Som leder stilles der store krav til dig og din person. Du skal passe på dine medarbejdere, være tilstede og være i balance for at være en god leder. Men hvor godt passer du på dig selv?

Ledelse er et mangfoldigt begreb, og på trods af snart 100 års forskning i ledelse findes der stadig ingen entydig definition af begrebet - og det er måske meget naturligt, fordi ledelse er et fænomen, ledere og medarbejdere i fællesskab må ”lede efter”: Hvad skal ledelsesopgaven være hos os lige nu?
 

Du lærer her hvad du selv kan gøre, for at sikre din egen trivsel og ikke kun dine medarbejderes. Din egen trivsel er en forudsætning for at du fungerer godt som leder. Forebyg stress og lær værktøjer til at bevare den gode energi i dig selv og din ledelses-stil på vores kursusdage. 

Deltag også gerne på vores inspirationedage i juni 2019 i København og Aarhus
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab:
 

København den 6. juni 2019:           
Imran Rashid, Jens Arentzen & Anders Agger

København den 07. juni 2019:    
Rane Willerslev,  Anette Prehn‚Äč & Chris MacDonald

Aarhus den 21. juni 2019:     
Svend Brinkmann, B.S. Christiansen & Chris MacDonald

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.


Relaterede sider: