F√łlg os p√• Facebook

Temadag med Rane Willerslev

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse 2019
den 7. juni 2019 ‚Äči København


Vores temadage handler om: ”historiefortælling” som kun de allerbedste foredragsholdere og undervisere kan mestre det. Og historiefortællingen handler om dig – dit arbejdsmiljø, din velfærd og sundhed.
 

Vil du inspireres...sammen med os

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen, hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så kom lige og bliv inspireret først.
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 

København den 6. juni 2019:
Anette Prehn, Rane Willerslev & Chris MacDonald

Lidt om Rane Willerslev
Rane har mange titler, der spænder over antropolog, professor, forfatter, foredragsholder og direktør på Nationalmuseet. Og man kan ikke sige, at Rane har levet et anonymt og kedeligt liv. Sammen med sin tvillingebror Eske Willerslev, som er førende DNA-forsker, har de bl.a. udforsket Sibirien, hvor de har ernæret sig som pelsjægere.

Han har også senere forsøgt at etablere en handelsforbindelse mellem de lokale Sibiriske pelsjægere og pelsauktionen i Danmark. Dette "endte som en katastrofe" for at bruge hans egne ord. F.eks. måtte Rane flygte ud i ødemarken og leve nærmest uden mad og med ned til minus 65 graders kulde, da han kom på kant med den russiske mafia.

Rane Willerslev er en af landets absolut mest efterspurgte foredragsholdere, der med sin jordnære tilgang og ligefremme facon har inviteret hele landet til at tænke vildt og være nysgerrig. Med begge ben i den akademiske absolutte topliga og i de fjerneste vildmarker, spænder Rane bredt. Dette giver et fantastisk grundlag for spændende og indsigtsfulde foredrag, når Rane i sin sparsomme fritid trækker fulde huse med sit foredrag.

I den aktuelle bestseller Tænk vildt - det er guddommeligt at fejle udfolder Rane Willerslev sin filosofi om kreativitet, viden og ledelse. En filosofi, han satte i spil som direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og som blandt andet stammer fra hans tid som pelsjæger i Sibirien. Her kom han som bekendt på tværs af den russiske mafia og blev tvunget til at flygte ud i ødemarken. I flere måneder overlevede han udelukkende af eget jagtbytte i et af verdens koldeste områder.

På vores super spændende dage i juni 2019 i København og Aarhus giver Rane Willerslev sit bud på en mere nysgerrig tidsånd, der i højere grad dyrker viden og kreativitet. Ifølge Rane befinder vi os nemlig i en langvarig og ulykkelig kreativitetskrise, som vi skal se at komme ud af. Men det er ikke for sent, det er bare på høje tid, at vi tænker vildt!