F√łlg os p√• Facebook

Temadag med Nils Villemoes i København og Aarhus


Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab med:

 

København den 7. juni 2018: 
Ledelse, Lykke og leveregler     
Nils Villemoes, Hella Joof & Per Helge Sørensen


Aarhus den 21. juni 2018: 
Vi er bedst, når vi er glade, sunde og raske 
Peter Qvortrup Geisling, Mikael Kamber & Niels Villemoes

 

Om Nils Villemoes

Med langt over 450.000 visninger på YouTube, er Nils Villemoes den mest omtalte foredragsholder om ledelse, samarbejde og strategi på internettet. Nils Villemoes forstår på en humoristisk og faglig måde at forene underholdning og undervisning.  
Igennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor og er på sit felt en af Danmarks efterspurgte foredragsholdere.

 

I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab.

Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde. 
Citat Nils Villemoes

Nils Villemoes har i næsten fire årtier har han været ansat som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Århus. Pludselig eksisterer denne institution ikke længere som selvstændig institution, sådan er det: virksomheder etableres, udvikler sig og forsvinder igen, det er et led i det, vi kalder UDVIKLINGEN og det er i den sammenhæng, interessen for LEDELSE opstår.
 

“BØVL… er jysk og betyder “bryderi, vi nødigt vil undvære”

Uden bøvl bliver livet tomt og meningsløst. Mennesket har brug for noget at stå op til, noget at gå op i, noget at slås for. Bøvl er også en by midt i Jylland, fire en halv kilometer nord for Sdr. Omme. Midt i byen slår vejen et knæk. Det er bøvl.

Bøvl betyder bøjet – i modsætning til alt det, der er lige ud ad landevejen og derfor ofte er alt for kedeligt. Mennesket lever ikke af brød alene, som skrevet står, vi har også brug for bøvl.  Måske er det en af vor tids store udfordringer – at der ikke er bøvl nok til alle?”
 

Nils skal blot have to stykker kridt og en tavle eller en flip-over og et par tusser!

evt. en væg, der alligevel snart skal males – og vil Villemoes tegne og berette, hvordan verden ser ud:

Villemoes foredrag handler om udvikling og ledelse i den store sammenhæng, på det personlige plan, men også midt i mellem, hvor det drejer sig om ledelse og udvikling af virksomheder, foreninger og institutioner. Det er der brug for i allerhøjeste grad!

 

"Hvorfor skal alting hele tiden laves om?" hedder dette foredrag - eller: "Hvor går udviklingen hen, mens vi sover?". Det er det samme foredrag, men det ændrer sig fra gang til gang og så længe, det er tilfældet, bliver Villemoes ved…

 

Fantastisk dag. Den mand kan altså noget, der får 2 timer til gå alt for hurtigt’

Udtalt af tidligere deltager.

Vi tilbyder arbejdsmiljøkurser af 1 - 2 dags varighed.Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og for MED-organisationer og alle som arbejder med arbejdsmiljø - samt alle som har interesse i motivation, energi og arbejdsglæde.