F√łlg os p√• Facebook

Teamsamarbejde der rykker

Er I en arbejdsgruppe eller et team der virkelig rykker ? Et team har – i modsætning til en gruppe - et fælles ejerskab til den opgave, der skal løses. I et team kæmper alle for at nå de fælles mål– selv når der er krise. Forskningen viser, at velfungerende team kan øge produktiviteten, reducere fraværet og forbedre medarbejdernes trivsel. Team-ledelse og teamudvikling er derfor en vigtig kompetence.
 
Et team udvikler sig over tid, i meget forskelligt tempo og på meget forskellig måde. Hver fase, sin udfordring og sine muligheder for videreudvikling.

Her får du indsigt i udviklings-faserne i teams og de forskellige ledelses- og samarbejdstiltag I kan tage i hver fase, for at skabe et endnu bedre teamsamarbejde.
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab:
 

København den 6. juni 2019:           
Imran Rashid, Jens Arentzen & Anders Agger

København den 07. juni 2019:    
Rane Willerslev,  Anette Prehn‚Äč & Chris MacDonald

Aarhus den 21. juni 2019:     
Svend Brinkmann, B.S. Christiansen & Chris MacDonald

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.