Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Temadag med Niels Krøjgaard i juni 2015 i København.

Deltag på den supplerende arbejdsmiljøuddannelse den i juni 2015 i København.
 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så kom lige og bliv inspireret først.


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Niels Krøjgaard lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Niels tolker dit kropssprogs signaler, og ved præcis hvilke tanker i dit sind som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret.
 

Ved hjælp af psykologiske teknikker kan Niels fortælle hvad publikum tænker og afsløre om de taler sandt eller usandt. Med sin intuition og psykologiske indsigt kan han forudse, hvordan bestemte personer vil reagere i en given situation. 

 

Forestil dig en oplevelse som du vil huske i årevis. Et tankevækkende og intelligent underholdningsindslag, som vil forbløffe, forbavse og forundre. Eksperimenter du troede var umulige – udført lige foran øjnene på dig.

 

Du vil blive snydt og manipuleret, men alt vil foregå med glimt i øjet og kun med det formål at underholde og skabe forundring.
 

Man kan næsten kalde ham en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du – så bliver du afsløret.
Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er i virkeligheden styret af ham.


Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter. Ingen kort, mønter eller mystiske kasser. Illusionen foregår i sindet og er derfor meget stærkere. Det virker uforklarligt. Nærmest overnaturligt. Men alt bygger på psykologi og menneskekundskab.

 

I de forkerte hænder er Niels Krøjgaards teknikker skræmmende manipulative. Men han bruger teknikkerne som underholdning og til at give sit publikum en oplevelse af hjernens uanede muligheder. Tilsat humor bliver showet en utrolig underholdende oplevelse.


Temadagen sammen med Niels er både fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af trylleri, suggestion, psykologi og ikke mindst – showmanship – som vil være med til at gøre dagen uforglemmelig.

 

Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse
Vi tilbyder arbejdsmiljøkurser af 1 - 2 dags varighed.Kurserne lever op til kravene om den supplerende arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen og for MED-organisationer og alle som arbejder med arbejdsmiljø - samt alle som har interesse i motivation, energi og arbejdsglæde.