F√łlg os p√• Facebook

Arbejdsliv og trivsel

Samarbejde kan ikke bare aftales – det skal også trænes!
 
Stress, mobning og sygefravær er nogle af de velkendte symptomer på dårligt psykisk arbejdsmiljø. Desværre har vi har en tendens til, at affinde os med et dårligt arbejdsmiljø – nogle gange bliver det endda accepteret som en arbejdsbetingelse.
 
Kulturen på arbejdspladsen skal kunne rumme forskellighed, faglighed og forandringer – men når arbejdsmiljøet skrænter er det ofte svært for de implicerede, at sætte fingeren på hvad årsagen er – for slet ikke at tale om, hvad man skal gøre ved det.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.

 
Det kan APROPOS kommunikation hjælpe jer med.
Når vi bistår arbejdspladser, sætter vi fokus på trivslen ud fra den grundlæggende holdning, at samarbejde er noget, der ikke bare kan aftales – det skal trænes. Vi har et målrettet fokus på at styrke nærvær og relationer, og vi er bevidste om, at arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø kræver et bredt samarbejde, hvor både SIO- og SU er inddraget – ellers er der en risiko for, at indsatser og løsninger ikke hænger sammen.
 
Når en arbejdsplads kontakter os, vil vi i første omgang tage en samtale med det formål at indkredse problemfelterne, og på baggrund af samtalen laver vi et oplæg, hvor vi skitserer, hvordan vi forestiller os opgaven grebet an. Oplægget vil selvfølgelig også indeholde et konkret pristilbud.
 

Eller riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab:
 

København, torsdag den 6. juni 2019:           
Imran Rashid, Jens Arentzen & Anders Agger

Københavnm fredag den 07. juni 2019:    
Rane Willerslev,  Anette Prehn‚Äč & Chris MacDonald

Aarhus, fredag den 21. juni 2019:     
Svend Brinkmann, B.S. Christiansen & Chris MacDonald