F√łlg os p√• Facebook

Indret dig godt, et BAR værktøj

 
Prøv det her 
 
"Indret dig godt" er BAR Kontors indretningsværktøj, som giver mulighed for at indrette kontorarbejdspladser, samtidig med at der gives gode råd om arbejdsmiljøforhold. Der er råd om hensigtsmæssig indretning, variation og arbejdsstillinger.
 
Som noget nyt kan tegningen sendes pr. mail. - hvilket giver andre mulighed for at arbejde videre på indretningen. Alle indretninger kan vises i 3 dimensioner, hvor du kan gå rundt i dit virtuelle kontor. 3D-visningen gør det nemt at vurdere om der er plads til den indretning der er udarbejdet, i forhold til at det skal være muligt at færdes i kontoret på en forsvarlig måde.

Værktøjet er en motiverende måde at kommunikere arbejdsmiljø på. Værktøjet kan bruges af alle i virksomheden, da det indeholder de mest relevante krav til indretning og samtidig giver råd om, hvad den enkelte selv kan gøre for sit arbejdsmiljø.

- Forebyggelse er den bedste vej til gode arbejdsmiljøresultater, og netop ved at se på indretningen af kontoret er der gode muligheder for at forebygge problemer. Her kan det nye indretningsværktøj være en stor hjælp, siger formand i BAR Kontor, Per G. Gotfredsen, direktør i Dansk Erhverv.

Hvad er en BAR vejledning, læs mere her


Relaterede sider: