F√łlg os p√• Facebook

Arbejdsmiljøkursus - den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

 

APROPOS kommunikation udbyder en lang række kurser og temadage inden for arbejdsmiljø. APROPOS kommunikation ApS  er godkendt som undervisere i den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse indenfor luftfart og i Arbejdstilsynets regi.

 

APROPOS kommunikation er certificeret af Arbejdstilsynet til at gennemføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelsen på 22 timer  2 + 1 dage (Arbejdstilsynets regi og arbejdsmiljøuddannelsen for luftfart på 22 timer.  
 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder mere end 110 kurser, i mere end 33 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde medarbejderne til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.  

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.
 

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, Korsør, København, Køge, Kastrup, Kgs. Lyngby, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.


Vi tilbyder også kurser for din virksomhed og hos Jer
Vi tilbyder nu arbejdsmiljøkurser over hele landet. De lovpligtige arbejdsmiljøkurser tilbydes også som virksomhedskurser, hvor undervisningen foregår i jeres lokaler.
 

Underviserne er Mette Frandsen, Mikkel Bechmann, Nils Lyng, Henning Dons & Jeanette Larsen er certificerede undervisere på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og de har alle et godt og bredt branchekendskab. Arbejdsmiljøkurserne tilrettelægges altid, så de i høj grad tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaringer fra egen arbejdsplads.  

Arbejdsmiljøuddannelsen
Arbejdsmiljøuddannelsen varer 22 timer og forløber i to moduler af henholdsvis 2 dage og 1 dage. Efter de første 2 dage vender deltagerne tilbage til deres arbejdsplads, hvor de løser en konkret opgave i samarbejde med den anden part i arbejdsmiljøgruppen.

I perioden mellem de to moduler, skal du og din modsatte parti sikkerhedsgruppen i fællesskab arbejde med en aktuel og konkret problemstilling fra arbejdspladsen.
 
Erfaringerne fra arbejdet med den praktiske opgave vil indgå som et vigtigt element på uddannelsens andet modul. Uddannelsen baserer sig på gruppearbejde, drøftelser og en høj grad af deltageraktivitet.
 
Efter de første to dage kommer deltagerne tilbage til arbejdspladsen med en mindre hjemmeopgave, som løses i samarbejde med den anden part i sikkerhedsgruppen/ arbejdsmiljøgruppen, henholdsvis arbejdsleder/sikkerhedsrepræsentant/ arbejdsmiljørepræsentant.