Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Supplerende kurser 2018 for medlemmerne af AMO 


Vil du inspireres....

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først.

 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 

København den 7. juni 2018:
Ledelse, Lykke og leveregler    
Nils Villemoes, Hella Joof & Per Helge Sørensen (DJØF med LØGN)


København den 8. juni 2018:
Kickstart den gode trivselsspiral
  
Mikael Kamber, Peter Qvortrup Geisling​ & Chris MacDonald


Aarhus den 21. juni 2018:
Vi er bedst, når vi er glade, sunde og raske     

Peter Qvortrup Geisling, Mikael Kamber & Nils Villemoes


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.

 

Vores arbejdsmiljøkurser (Temadage) af 1½ - 2 dags varighed, lever op til kravene om den supplerende uddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Der er gratis parkeringspladser - bemærk dog, at der er begrænset parkeringspladser i København.

 

Kom og bliv inspireret i juni 2018 - ses vi !!

 

Du har ret til supplerende kurser som medlem af AMO
Arbejdsgiveren skal i hvert af de efterfølgende funktions år i funktionsperioden tilbyde arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen supplerende uddannelse svarende til 1½ dags varighed. Uddannelsen skal være tilbudt og kunne være påbegyndt inden for samme funktions år.

Arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen har ret til supplerende arbejdsmiljøuddannelse efter AM-lovens § 36. Udnyttes retten til supplerende arbejdsmiljøuddannelse ikke i det pågældende funktions år, bortfalder den.

Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse er et supplement til den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse.
Formålet med den supplerende arbejdsmiljøuddannelse er, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO får en løbende og målrettet opdatering, som kan styrke deres kompetencer. Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse skal give viden og kompetencer, som er relevante for arbejdsmiljøarbejdet på arbejdspladsen.  

Der er nu lovkrav om supplerende uddannelse gældende fra januar 2016
Der stilles krav om, at tilbud om supplerende uddannelse skal kunne dokumenteres overfor Arbejdstilsynet og krav om at arbejdsmiljøorganisationen skal bidrage til kompetenceudviklingsplanen i forbindelse med den årlige arbejdsmiljødrøftelse. 
Regler trådte i kraft den 1.januar 2016. 

Vi tilbyder også supplerende kurser i Jeres virksomhed i 2017
Har du andre ønsker og behov, kan vi hjælpe med at sammensætte et kursusprogram med vores egne instruktører og vores kendte samarbejdspartnere,  som kan tilfredsstille Jeres behov og ønsker.

Bliv også gerne inspireret på nedenstående link: