Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Supplerende kurser 2019 for medlemmerne af AMO 


Vil du inspireres...

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.
Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv. Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen, og lær at mestre hjernens spilleregler. Forstå hvad digitaliseringen betyder for os mennesker og hvordan vi kan navigere i den digitale tidsalder. Tænk vildt – og hør om det guddommelige i at fejle. Øv dig i at ”gå glip” - Vi rammer tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Og forstå sundhedens betydning for at forebygge stress, så kom lige og bliv inspireret først.

 

Hvis der tilmeldes 4 personer - deltager den 5 person gratis på kurset, klik her

 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 

København den 6. juni 2019:           
Imran Rashid, Jens Arentzen & Anders Agger

København den 07. juni 2019:    
Rane Willerslev,  Anette Prehn​ & Chris MacDonald

Aarhus den 21. juni 2019:     
Svend Brinkmann, B.S. Christiansen & Chris MacDonald


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.

 

Vores supplerende arbejdsmiljøuddannelse (Temadage) af 1½ - 2 dags varighed, lever op til kravene om den supplerende uddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Der er gratis parkeringspladser - bemærk dog, at der er begrænset parkeringspladser i København.

 

Kom og bliv inspireret i juni 2019 - ses vi !!

 

Du har ret til supplerende kurser som medlem af AMO
Arbejdsgiveren skal i hvert af de efterfølgende funktions år i funktionsperioden tilbyde arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen supplerende uddannelse svarende til 1½ dags varighed. Uddannelsen skal være tilbudt og kunne være påbegyndt inden for samme funktions år.

Arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen har ret til supplerende arbejdsmiljøuddannelse efter AM-lovens § 36. Udnyttes retten til supplerende arbejdsmiljøuddannelse ikke i det pågældende funktions år, bortfalder den.

Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse er et supplement til den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse.
Formålet med den supplerende arbejdsmiljøuddannelse er, at arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i AMO får en løbende og målrettet opdatering, som kan styrke deres kompetencer. Den supplerende arbejdsmiljøuddannelse skal give viden og kompetencer, som er relevante for arbejdsmiljøarbejdet på arbejdspladsen.  

Undlader du at benytte din mulighed for det ene funktionsår - skal du afholde 3 dages supplerende uddannelse det næste år
Arbejdsgiveren og de ansatte kan aftale, at den supplerende uddannelse på 1 ½ (11 timer) dag kan samles sammen inden for en valgperiode. Der kan højst sammenlægges supplerende uddannelse af tre dages varighed. Det vil sige, at man fx kan vælge ikke at afholde supplerende uddannelse det ene funktionsår, men til gengæld at afholde 3 dages (22 timer) supplerende uddannelse det næste funktionsår.

Det er lovkrav om supplerende uddannelse gældende fra januar 2016
Der stilles krav om, at tilbud om supplerende uddannelse skal kunne dokumenteres overfor Arbejdstilsynet og krav om at arbejdsmiljøorganisationen skal bidrage til kompetenceudviklingsplanen i forbindelse med den årlige arbejdsmiljødrøftelse. 
Regler trådte i kraft den 1.januar 2016. 

Vi tilbyder også supplerende kurser i Jeres virksomhed i 2019
Har du andre ønsker og behov, kan vi hjælpe med at sammensætte et kursusprogram med vores egne instruktører og vores kendte samarbejdspartnere,  som kan tilfredsstille Jeres behov og ønsker.

Bliv også gerne inspireret på nedenstående link: