F√łlg os p√• Facebook

Udnyt din mulighed til supplerende arbejdsmiljøuddannelse

 

Vil du inspireres...

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.
Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv. Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen, og lær at mestre hjernens spilleregler. Forstå hvad digitaliseringen betyder for os mennesker og hvordan vi kan navigere i den digitale tidsalder. Tænk vildt – og hør om det guddommelige i at fejle. Øv dig i at ”gå glip” - Vi rammer tidens tendenser, og hvordan vi kan gå både med og imod dem. Og forstå sundhedens betydning for at forebygge stress, så kom lige og bliv inspireret først.


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!
 

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab med: 

 

Aarhus den 07. juni 2024:   
Henrik Tingleff, Rebecca Bøgelund & Thomas Mygind


København den 20. juni 2024:
Chris MacDonald, Nicolai Moltke-Leth & Trine Kolding

 

København den 21. juni 2024:   

Pia Hauge, Rane Willerslev & Vincent F. Hendricks


Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Vi vil godt byde dig og dine kollegaer velkommen til nogle hyggelige og inspirerende temadage i København og Aarhus

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.

Arbejdsgiver har pligt til at tilbyde arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere 2 dages supplerende arbejdsmiljøuddannelse (temadage) i deres første funktionsår. De 2 dage skal være gennemført inden for det første funktionsår. Vores arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed, lever op til kravene om den supplerende uddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Efteruddannelsen skal give arbejdsmiljørepræsentanterne viden og kompetencer, der er relevante for virksomhedens arbejdsmiljø, og kan for eksempel handle om et af de fokusområder, som arbejdsmiljøorganisationen på virksomheden har besluttet sig for at arbejde med. 

Efteruddannelsen for medlemmer af AMO skal være afsluttet inden for 12 måneder og kan ikke overføres til året efter uden aftale med arbejdsgiveren.

‚ÄčUndlader du at benytte din mulighed for det ene funktionsår - skal du afholde 3 dages supplerende uddannelse det næste år
Arbejdsgiveren og de ansatte kan aftale, at den supplerende uddannelse på 1 ½ (11 timer) dag kan samles sammen inden for en valgperiode. Der kan højst sammenlægges supplerende uddannelse af tre dages varighed. Det vil sige, at man fx kan vælge ikke at afholde supplerende uddannelse det ene funktionsår, men til gengæld at afholde 3 dages (22 timer) supplerende uddannelse det næste funktionsår.