Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Udnyt din mulighed til supplerende arbejdsmiljøuddannelse

 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først

Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!
 

iv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 

København den 7. juni 2018:
Ledelse, Lykke og leveregler    
Nils Villemoes, Hella Joof & Per Helge Sørensen (DJØF med LØGN)


København den 8. juni 2018:
Kickstart den gode trivselsspiral
  
Mikael Kamber, Peter Qvortrup Geisling​ & Chris MacDonald


Aarhus den 21. juni 2018:
Vi er bedst, når vi er glade, sunde og raske     

Peter Qvortrup Geisling, Mikael Kamber & Nils Villemoes

Aarhus den 22. juni 2018:
Kroppens signaler med et tvist af humor    

Niels Krøjgaard, Hella Joof & Per Helge Sørensen (DJØF med LØGN)

 

Vi vil godt byde dig og dine kollegaer velkommen til nogle hyggelige og inspirerende temadage  i juni 2017 i København og Aarhus

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.

Arbejdsgiver har pligt til at tilbyde arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere 2 dages supplerende arbejdsmiljøuddannelse (temadage) i deres første funktionsår. De 2 dage skal være gennemført inden for det første funktionsår. Vores arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed, lever op til kravene om den supplerende uddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Efteruddannelsen skal give arbejdsmiljørepræsentanterne viden og kompetencer, der er relevante for virksomhedens arbejdsmiljø, og kan for eksempel handle om et af de fokusområder, som arbejdsmiljøorganisationen på virksomheden har besluttet sig for at arbejde med. 

Efteruddannelsen for medlemmer af AMO skal være afsluttet inden for 12 måneder og kan ikke overføres til året efter uden aftale med arbejdsgiveren.