Følg os på Facebook
Kursusoversigt og tilmelding

Udnyt din mulighed til supplerende arbejdsmiljøuddannelse

 

Vil du inspireres...

Temadage om dit arbejdsliv - med skæv humor og ny viden.

Få værktøjer og nye ideer til et bedre arbejdsliv.  Hør hvor arbejdsglæden sidder i hjernen,  hvorfor humor er sundt, find den gode trivselsspiral og forstå hvorfor verdens lykkeligste nation brænder ud. Og er du træt af virtuelle trivselsforløb og træt af at være medgørlig, så smut til søs. Men kom lige og bliv inspireret først

Tilmeldes 4 personer  - deltager den 5 person gratisVi glæder os til at byde dig velkommen!
 

Aarhus den 9. juni 2017:
Giv dit liv et trivselseftersyn       
Peter Lund Madsen, Peter Qvortrup Geisling & Chris MacDonald  


København den 15. juni 2017:
Vi brænder ud som aldrig før 
  
Rasmus Willig,  Christian Ørsted & Per Helge Sørensen (DJØFF med(L)øgn)


København den 16. juni 2017:
Slip fortøjningen og start den gode trivselsspiral        

Mikkel Beha Erichsen & Chris MacDonald 

 

Vi vil godt byde dig og dine kollegaer velkommen til nogle hyggelige og inspirerende temadage  i juni 2017 i København og Aarhus

På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.

Arbejdsgiver har pligt til at tilbyde arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere 2 dages supplerende arbejdsmiljøuddannelse (temadage) i deres første funktionsår. De 2 dage skal være gennemført inden for det første funktionsår. Vores arbejdsmiljøkurser af 1½ - 2 dags varighed, lever op til kravene om den supplerende uddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.

Efteruddannelsen skal give arbejdsmiljørepræsentanterne viden og kompetencer, der er relevante for virksomhedens arbejdsmiljø, og kan for eksempel handle om et af de fokusområder, som arbejdsmiljøorganisationen på virksomheden har besluttet sig for at arbejde med. 

Efteruddannelsen for medlemmer af AMO skal være afsluttet inden for 12 måneder og kan ikke overføres til året efter uden aftale med arbejdsgiveren.