F√łlg os p√• Facebook

Efteruddannelse - temadage om arbejdsmiljø

Supplerende arbejdsmiljøuddannelse


APROPOS kommunikation tilbyder at afholde tilpassede kurser i jeres virksomhed. Vi har stor succes med at hjælp med at afvikle supplerende arbejdsmiljøuddannelse i virksomhederne.

APROPOS kommunikation har siden 1989 arbejdet med undervisning, rådgivning og formidling, og siden 1999 været godkendt og certificeret som udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse af Arbejdstilsynet. 
Vi er ikke bange for at gå imod strømmen, og er stolte af at kunne sige, at alle vores kursustilbud er testet på mennesker.

Vi har mange års erfaring med kursus- og undervisningsforløb inden for arbejdsmiljøområdet, og kan sammensætte et enkelt kursus,  der præcist passer til jeres aktuelle  behov. Kurserne kan tilpasses i omfang og længde og kan vare alt fra en ½ dag til et længere forløb 2 dage.

 

Inden vi sammensætter kurset, tager vi en god og grundig snak med jer, for bedst muligt at afstemme jeres behov og ønsker til kursusform og indhold. Kurserne tager udgangspunkt i Jeres behov og de konkrete problemstillinger som I har i Jeres virkomhed.  


Kontakt os for at høre mere om hvordan APROPOS kommunikation sammen med jer, kan sammensætte det næste kursus for Jeres virksomhed.

Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel. Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt!

Hvad siger deltagerne efter endt kursus, sammen med APROPOS kommunikation
Læs her flere end 2.000 deltagerudsagn - og her flere end 1.000 flere deltagerudsagn.