F√łlg os p√• Facebook

Efteruddannelse til medlemmer af AMO hvert år

til dig som er medlem af arbejdsmiljøorganisationen (AMO)
Hvis der tilmeldes 4 personer - deltager den 5 person gratis på kurset, klik her
 

  • Arbejdsgiveren skal løbende tilbyde medlemmer af AMO supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som styrker deres kompetencer på en måde, der er relevant for arbejdsmiljøarbejdet i virksomheden.
  • Arbejdsgiveren skal efterfølgende tilbyde nyvalgte medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen (AMO) supplerende arbejdsmiljøuddannelse på 2 dage inden for det første år af funktionsperioden.
  • Arbejdsgiveren skal herefter hvert år derefter tilbyde halvanden dags efteruddannelse for alle medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen.
  • Efteruddannelsen skal give arbejdsmiljørepræsentanterne og arbejdslederen viden og kompetencer, der er relevante for virksomhedens arbejdsmiljø, og kan for eksempel handle om et af de fokusområder, som arbejdsmiljøorganisationen på virksomheden har besluttet sig for at arbejde med. 
  • Efteruddannelsen skal være afsluttet inden for 12 måneder og kan ikke overføres til året efter, uden aftale med arbejdsgiveren.

Riv en eller to dage ud af kalenderen og få en oplevelse ud over det sædvanlige i selskab: 

 

Aarhus den 07. juni 2024:   
Henrik Tingleff, Rebecca Bøgelund & Thomas Mygind


København den 20. juni 2024:
Chris MacDonald, Nicolai Moltke-Leth & Trine Kolding

 

København den 21. juni 2024:   

Pia Hauge, Rane Willerslev & Vincent F. Hendricks

 
På en sjov, humoristisk og alvorlig måde, får du og dine kollegaer indblik og konkrete værktøjer til at løfte hinanden i hverdagen. Der er en enorm kraft og energi i opbyggende og anerkendende kommunikation. Hør hvordan du kan hjælpe din kollegaer på din arbejdsplads til at vokse gennem anerkendelse og ros.

 

Hvis der tilmeldes 4 personer - deltager den 5 person gratis på kurset, klik her