F√łlg os p√• Facebook

Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os

Vores arbejdsform er meget enkel - Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt!
Vi sørger for at begejstre, provokere og inspirere deltagerne til nye tanker, følelser og holdninger. 
Vi vil gerne sammen med jer gå tæt på, men vi ønsker ikke at revolutionere jeres organisation eller ændre jeres medarbejdere.
 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 103 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud.  ‚Äč

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.


Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.


Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel. Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt! Læs her hvad tidligere deltagere siger ‚Äč


Vi har også fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen
På APROPOS kommunikations arbejdsmiljøuddannelse fokusere vi en halv dag -  af uddannelsens tre dages undervisning på det psykiske arbejdsmiljø. Her vil der være fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores undervisere har mere end 20 års erfaring i det psykiske arbejdsmiljø, dette sikrer et højt fagligt niveau i uddannelsens med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.
 

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse
Den netbaserede arbejdsmiljøuddannelse indledes med 4 timers tilstedeværelsesundervisning for det samlede hold. Resten af uddannelsen gennemfører deltageren via den netbaserede læringsportal, hvor der skal løses et antal opgaver indenfor 7 uger.

E-learning kan være et godt alternativ til din travle kalender.

Det kan være, at du kender til problematikken  at finde plads i kalender til at være væk et par dage på kursus. 
Det kan være, at du finder den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse som et godt alternativ til din travle kalender.
Klik her for at finde vores netbaseret uddannelse

 
APROPOS kommunikation er certificeret af Arbejdstilsynet til at udføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og vi kan også tilbyde rekvireret branchespecifikke kurser over hele landet. Disse kurser vil ligeledes også foregå i Jeres lokaler. De lovpligtige kurser tilbydes også som virksomhedskurser og branchespecifikke, hvor undervisningen foregår i jeres lokaler.
 
APROPOS kommunikation vil i samarbejde med dig gerne inspirere til og skabe forståelse for, hvad det kræver af den enkelte, at have en innovativ adfærd, der vil gøre dig i stand til at se på dagen i morgen med andre øjne.
 
Vi skaber gode forudsætninger for det lovpligtige arbejdsmiljøkursus. Vi gør det sjovere, med god læring og givende for deltagerne, som er med i kursusforløbet. Et kursus i arbejdsmiljø skal ikke være kedeligt og tørt. Vi bringer humor og energi med i kursusforløbet. 
 
Dygtige konsulenter får andre til at lære noget af sig selv. For at kunne det, må vi være gode til at lære selv, og aflære vores egne dårlige vaner.
 
Vi er meget stolte over vores deltagere - og deres evaluering efter endt kursus. Deltagerne kommer fra mange forskellige virksomheder og brancher, her kan du se hvor vores deltagere kommer fra.

Deltagerne siger 
 • Underviseren er guld værd! Og kan gøre relativt tørt stof levende og relevant. Han er en formiddabel formidler og dygtig til flette "NLP fif" ind så det virker narturligt. Får motiveret hele gruppen selvom nogle virker lidt tvangsindlagte til kurset!
 • Fantastisk formidling ! Bedste flowpædagogiske indsats jeg nogensinde har oplevet.
 • Da jeg skulle til dette kursus, fik jeg billedet af, at jeg skulle spise et fad med "kapok/tørfisk/ pous/ral - jeg havde næsten mistet appetitten. Din undervisningsform formåede at tilsætte både smag og flødeskum. Af hjertet tak...
 • Havde troede, at det ville blive langstrukkent, faktuelt og tørt. Men det gjorde det ikke (hedigvis !). Underviseren var indsigtsfuld, empatisk, underholdende og inspirerende. KEEP UP THE SPIRIT.
 • Jeg har aldrig haft en underviser, der kunne holde min opmærksomhed i mere end en time - men du kunne i 22 timer. Imponerende!!!
 • Stor klapsalve herfra - jeg har aldrig fået lovstof fortalt på en så farverig og ørehængende måde før
 • God undervisningsform, brilliant underviser, godt overblik, fin afveksling mellem få PowerPoint slides og mere 'real life' historier.
 • Kanon - Fed undervisningsform - sjov og lærerigt.
 • Underviseren har været en fantastisk mentor, for positiv energi i både arbejdsmiljøundervisningen og i kurset for os ledere. som Din indsats var stor, engageret, beleven - en god fornemmelse for stemningen i lokalet. Yderst opdateret. Stor ros. Suveren underviser!
 • Meget tilfredsstillende - meget entusiastisk og motiverende, god humor og lethed i undervisningen.
 • Tak for et super kursus og al din inspiration - Det var timerne værd.
 • Har hørt om andre kollegaer, som har deltaget på tilsvarende undervisning, hos andre udbyder af denne uddannelse, - Kollegaerne sagde at det skulle være kedelig og intetsigende - alle mine negative forventninger blev gjort til skamme! DET VAR HELT I TOP !! Årsagen til dette udbyttet var grundet undervisernes store erfaring og den underholdende undervisninsgform (Iøvrigt fremragendeundervisningssted, bedste klasse på Hindsgavel slot).
 Hvis du vil læse (mange - mange flere) deltagerudsagn, skal du klikke her: