F√łlg os p√• Facebook

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i hele Danmark

 

Vi har siden 1999 udbudt de lovpligtige arbejdsmiljøkurser

  • Kursusstedet er en væsentlig del af dit kursus. Kursusstedet danner rammen, og du har brug for optimale rammer for at opnå optimal læring.
  • Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig rolle for din evne til at forblive skarp hele dagen.
  • De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder som skiller sig mærkbart ud.
  • Oftest har vores konferencefaciliteter en fremragende beliggenhed eller en høj standard. 
  • Nogen vil sige, at vores valg af konferencested er udvalgt blandt de bedste kursussteder i Danmark.

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder mere end 110 kurser, i mere end 33 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde medarbejderne til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.  

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.


Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kolding, Korsør, København, Køge, Kastrup, Kgs. Lyngby, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.


Vores valg af konferencested

APROPOS kommunikation samarbejder med rigtig mange udvalgte kursus- og konferencecenter i hele landet. Vi har udvalgt kursussteder der tilgodeser vores behov på vores kurser. Vi forsøger altid, at finde et kursussted med nærvær, stemning og professionelle medarbejdere, der gør dit ophold til noget særligt.
 

Godkendelse af konferencesteder

Når vi godkender et nyt kursus- og konferencecenter  foretager vi en personlig vurdering af stedet, efter vores kvalitetskrav.
Hvis deltagerne og underviserne ikke er tilfredse med kursusstedet sætter vi fokus på problemet for at finde en løsning. Hvis en løsning ikke kan opnås vil vi ikke fremover benytte kursusstedet. 
 

Vi har også fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen

På APROPOS kommunikations arbejdsmiljøuddannelse fokusere vi en halv dag -  af uddannelsens tre dages undervisning på det psykiske arbejdsmiljø. Her vil der være fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores undervisere har mere end 20 års erfaring i det psykiske arbejdsmiljø, dette sikrer et højt fagligt niveau i uddannelsens med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.