F√łlg os p√• Facebook

Arbejdsmiljøuddannelsen for dig som er nyvalgt

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse


Alle medlemmer af en arbejdsmiljøorganisation skal i løbet af det første 3 måneder gennemgå en tre-dages obligatorisk og grundlæggende arbejdsmiljøuddannelse. Du skal gennemføre uddannelsen senest tre måneder efter, du er valgt. Nu også som netbaseret uddannelse. 


APROPOS kommunikation er certificeret af Arbejdstilsynet til at udføre den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, og vi kan også tilbyde rekvireret branchespecifikke kurser over hele landet. Disse kurser vil ligeledes også foregå i Jeres lokaler. De lovpligtige kurser tilbydes også som virksomhedskurser og branchespecifikke, hvor undervisningen foregår i jeres lokaler.

 

Vi afvikler arbejdsmiljøuddannelsen i en by i nærheden af dig.

Kursusoversigten indeholder 88 kurser  i mere end 34 danske byer, over hele Danmark, så det altid er muligt at tilmelde dig eller din kollega til det kursus, som passer bedst i Jeres kalender.   

Vi ved, at maden og lokaliteterne spiller en vigtig roller for din evne til at forblive skarp hele dagen. De kursusfaciliteter som vi har valgt ud, er steder, som skiller sig mærkbart ud.  ‚Äč

Du finder os i følgende byer:

Aalborg, Aarhus, Ballerup, Fredericia, Esbjerg, Glostrup, Herning, Helsinge, Hillerød, Holbæk, Holte, Holstebro, Horsens, Hvidovre, Kalundborg, Kastrup, Kgs. Lyngby, Kolding, Korsør, København, Køge, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Ringsted, Rønne, Silkeborg, Skælskør, Slagelse, Sorø, Sønderborg, Vejle, Viborg.
 

Her kan du finde det lovpligtige arbejdsmiljøkursus og her kan du finde vores supplerende kurser til medlemmer af AMO.

 

Nu også den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse
Den netbaserede arbejdsmiljøuddannelse indledes med 4 timers tilstedeværelsesundervisning for det samlede hold. Resten af uddannelsen gennemfører deltageren via den netbaserede læringsportal, hvor der skal løses et antal opgaver indenfor 7 uger.

 

E-learning kan være et godt alternativ til din travle kalender.

Det kan være, at du kender til problematikken  at finde plads i kalender til at være væk et par dage på kursus. 
Det kan være, at du finder den netbaseret arbejdsmiljøuddannelse som et godt alternativ til din travle kalender.
Klik her for at finde vores netbaseret uddannelse


Et kursus i arbejdsmiljø betyder ikke, at det bliver kedeligt
Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke kedelig sammen med os. Vores arbejdsform er meget enkel. Vi tager læring så seriøst, at det bliver sjovt! Læs her hvad tidligere deltagere siger ‚Äč

 

Vi har også fokus på det psykiske arbejdsmiljø på arbejdsmiljøuddannelsen

På APROPOS kommunikations arbejdsmiljøuddannelse fokusere vi en halv dag -  af uddannelsens tre dages undervisning på det psykiske arbejdsmiljø. Her vil der være fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Vores undervisere har mere end 20 års erfaring i det psykiske arbejdsmiljø, dette sikrer et højt fagligt niveau i uddannelsens med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.


Uddannelse

Arbejdsmiljøuddannelsen vil sætte dig i stand til at styrke det forebyggende arbejde og effektivisere arbejdsmiljøorganisationens arbejde. Du vil i løbet af uddannelsen tilegne dig viden, færdigheder og metoder (både fagligt, socialt og personligt) til at håndtere jeres arbejdsmiljø. Du skal gennemføre uddannelsen senest tre måneder efter, du er valgt.
 

Det efterfølgende år har arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen ret til to dages supplerende uddannelse. Derefter har de ret til halvanden dags uddannelse de øvrige år, så længe de sidder i arbejdsmiljøorganisationen.

 

Arbejdsgiveren (Den administrerende direktør)  har dog ikke pligt til at gennemføre uddannelsen – selvom han eller hun sidder i arbejdsmiljøorganisationen.